phone

Call 24/7

+91-9828114665

Apex International is India's grootste landbouwer, verwerker en exporteur van hoogwaardige kwaliteit Senna (Cassia Angustifolia). Wij produceren meer dan 750 metrieke ton Senna op onze eigen bedrijven, per jaar.

We zijn goed uitgerust met de nieuwste machines voor het reinigen, sorteren en verpakken van producten Senna. Geen pesticiden worden gebruikt op onze gewas en dus hebben we het aanbod chemische gratis Senna bladeren, Senna pods, Senna komt, Senna poeder & Senna thee knippen, het hele jaar door met goede sennoside inhoud.

Voor ons complete assortiment van producten van kruiden, specerijen & oliën kunt u terecht op -www.apexherbex.com

Klantvriendelijke benadering: Wij werken aan het voldoen aan specifieke behoeften van verschillende kruiden. We zijn efficiënt te bieden aangepaste teelt van plantaardige producten, het onderzoek en de formulering voor specifieke doeleinden te bedrijven over de hele wereld.

Wij zijn gevestigd in Jaipur, India. Het klimaat en de groene tropische bossen in India maakt het een ideale plaats voor de teelt van geneeskrachtige kruiden.

Apex International is India's grootste landbouwer, verwerker en exporteur van hoogwaardige kwaliteit Senna (Cassia Angustifolia). Wij produceren meer dan 750 metrieke ton Senna op onze eigen bedrijven, per jaar.

We zijn goed uitgerust met de nieuwste machines voor het reinigen, sorteren en verpakken van producten Senna. Geen pesticiden worden gebruikt op onze gewassen en dus hebben we het aanbod chemische gratis Senna bladeren, Senna pods, Senna komt, Senna poeder en Senna thee knippen, het hele jaar door met goede sennoside inhoud. We exporteren ook Psyllium Husk, Psyllium Poeder, Psyllium Seeds, Gymnema blad poeder en Gymnema Leaves T gesneden.

farm

Farm

Senna , agrícolas.Vi ons bedrijf en gekweekt in vele hectare grond gelegen beelden zullen zien van onze boerderij


readmore

farm

product

Onze verschillende Senna producten voor de export . Geneeskrachtige kruiden , specerijen , honing , natuurlijke oliën en diverse andere producenten en exporteurs .


readmore

farm

verpakking

La nostra Unità di imballaggio gecomprimeerde BELARE Senna van verschillende producten per productos.Vi eigen verpakkingseenheid is precies di Senna per la compressione di Sollievo


readmore

factory

Factory en Aandelen

Klaar met foto van het kamp , gemeenschap behandeling eenheden voor het sorteren van verschillende Senna producten.readmore

 

Success Stories